Selecteer een pagina
Home » Over ons

Over ons

Uw adviseur bij ruimtelijke opgaven
Van Gessel Advies (VGA) is specialist op het vlak van Ruimtelijke Ordening. Reeds 21 jaar is Martijn van Gessel (45) actief binnen deze branche: “na 11 jaar overheidsdienst ben ik in 2008 gestart met mijn ‘eigen’ adviesburo. Ik help u graag bij het aanpakken van ruimtelijke vraagstukken. Daarbij kan ik snel en gericht uw vraag beantwoorden en namens u het gesprek aangaan met uw gemeente. Ik stel principeverzoeken voor u op, maar ook ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. Daarbij kan ik u tevens adviseren op het vlak van (milieu)onderzoeken, te sluiten (anterieure) overeenkomsten en financiële opgaven.

Ook kunnen gemeenten Martijn inschakelen om lastige ruimtelijke projecten te managen. Diverse gemeenten hebben reeds de hulp van Martijn ingeroepen en ingezet als planoloog en projectleider. “Ik ben een enthousiaste teamspeler die buiten de gebaande paden durft te treden. Zeker met de komst van de omgevingswet, voel ik me in de rol van aanjager op m’n best. Ik zorg daarnaast voor een dosis sfeer in uw team”.

Waarom VGA

‘ik leg het graag uit in jip-en-janneke taal’
Wilt u weten of uw (ontwikkel)plannen haalbaar zijn, neem dan contact op met Martijn. Graag zal hij u geheel vrijblijvend van een eerste advies voorzien. “Gelet op mijn jarenlange ervaring kan ik doorgaans snel inschatten of uw plannen realiseerbaar zijn en welke investering(en) u moet verrichten om tot de benodigde (bouw)vergunningen te komen. Waar ik me op richt is het voor u begrijpelijk maken van de ingewikkelde materie waarmee u te maken krijgt bij het uitwerken van uw plannen. Daarbij ondersteun ik u desgewenst bij het contact (gesprekken, vertalen brieven en besluiten) met uw gemeente.

WE PRATEN NIET MET U MEE

WE GEVEN
U OPRECHT ADVIES

Martijn vindt het belangrijk dat u (snel) weet waar u aan toe bent. “Ik draai er niet om heen en zeg wat u mag verwachten. Ik geef dus ook aan wanneer ik de haalbaarheid van uw plannen laag inschat. Daarentegen zal ik met hart en ziel voor u knokken wanneer ik wel mogelijkheden zie voor uw ideeën en schroom niet om uw gemeente te overtuigen. Ik vorm graag een hecht team met mijn opdrachtgever en bepaal samen met u wat de beste aanpak is om tot het gewenste einddoel te komen.

Projecten

May 7, 2015

Growing up, growing older

As the time passes by, we get older and more experienced with every new day. As a photographer, I can say that my life experience has a great effect on my works.

May 7, 2015

Growing up, growing older

As the time passes by, we get older and more experienced with every new day. As a photographer, I can say that my life experience has a great effect on my works.